Services

 

Bezorgservice
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met de Service Apotheek Thuiszorg garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgtijden:
Elke werkdag tussen 14.30 en 17.30 uur (indien gewenst kunt u overleggen voor andere tijden). 

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 053 432 41 65 of apotheek-wooldrik@home.nl.

Spreekuren
Wilt u graag meer weten over uw geneesmiddel(en), over uw ziektebeeld of over hulpmiddelen? Kom langs of maak gebruik van ons spreekuur. In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij u graag meer over uw genees- of hulpmiddelen en beantwoorden wij al uw vragen.

U kunt een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.    

Voorlichtingsbijeenkomst
In 2014 organiseren wij voor u een voorlichtingsbijeenkomst over een bepaalde aandoening. Het thema wordt zo snel mogelijk op deze website bekend gemaakt. Mocht uw medicatieprofiel aansluiten bij het thema van deze bijeenkomst, dan ontvangt u van ons persoonlijk bericht.

Servicedag
In 2014 organiseren wij voor u een servicedag rondom een bepaald thema. We gaan daarbij in op het gebruik van uw medicatie en hulpmiddelen. Het thema wordt zo snel mogelijk op deze website bekend gemaakt.