Herhaalservice

 

U kunt uw herhaalrecepten op de volgende manier aanvragen:

  • De herhaalservice van apotheek Wooldrik
  • Herhaalrecept invulformulier
  • Online herhaalservice

De herhaalservice van apotheek Wooldrik
U houdt zelf de controle over uw geneesmiddelen, maar laat deze voor de afgesproken periode door de apotheek klaarzetten met de proactieve Herhaalservice.

Patiënten die aan onze herhaalservice mee doen krijgen eerst een intakegesprek. Hierin komen alle belangrijke gegevens aan de orde. De apotheek houdt voor u bij wanneer u nieuwe geneesmiddelen nodig heeft en zorgt in overleg met de arts dat deze op tijd voor u klaar staan en meldt dat aan u door zodat u deze op kunt halen of dat deze in overleg bezorgd worden. U hoeft zelf geen actie meer te ondernemen.

De herhaalservice is een service van uw Service Apotheek Wooldrik. Kom langs of bel (053 432 41 65) voor een intakegesprek.

 

Herhaalrecept invulformulier
Met dit formulier kunt u rechtstreeks bij de apotheek het volgende bestellen:

  • Uw niet-receptplichtige medicatie, zoals de anticonceptiepil, de insulines en de diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden)
  • Herhaalrecepten die u reeds in het bezit heeft. Dit recept dient u bij ontvangst van de medicijnen in te leveren
  • Alle overige bestellingen waarbij geen voorschrift van de (huis)arts noodzakelijk is.

Klik hier voor het formulier.

 

Online herhaalservice: uw eigen persoonlijke account
U kunt alleen met het herhaalrecept invulformulier een herhaling aanvragen voor uw receptplichtige middelen. 
Er zijn nog geen huisartsen aangesloten op de online herhaalservice, waardoor u nog geen receptplichtige middelen via een account kunt aanvragen. (Deze service zal binnenkort aangeboden worden)
Wilt u medicijnen bestellen waarvoor geen recept van de huisarts verplicht is (anticonceptie, insulines, etc.), dan kunt u dit bestellen via een account. 
U kunt ook in uw eigen, beveiligde omgeving de recente afleveringen van de apotheek bekijken. Zo heeft u altijd de meest recente medicatiestatus onder handbereik! 

U kunt zich registreren voor een account via DigiD (direct toegang tot medicatiedossier) of via 'Registreren' (verificatie voor inzien medicatiedossier vereist in apotheek).

Klik hier om u aan te melden voor de online herhaalservice

Herhaalrecepten aangevraagd voor 15:00 uur, kunt u na de eerst volgende werkdag ophalen na 15:00 uur.